;

SENNHEISER HD 660 S

Sennheisers nye HD 660 S er den ideelle åpne, dynamiske hodetelefon for den lidenskapelige audiofile.

» Mer om produktet

En ny audiofil allsidighet

Med den nye HD 660 S kan du nyte sofistikert audiofillyd i enda flere lyttesituasjoner. Etterfølgeren til den legendariske HD 650 utmerker seg med sin nye transduserkonstruksjon med forbedret ytelse. I og med at den har lavere impedans, vil den levere lyd i referanseklassen også når den koples til mobile avspillere med høy oppløsning, og blir derfor langt mer allsidig i bruk. HD 660 S er et elegant designet stykke høykvalitets ingeniørkunst som gir den krevende lytteren auditiv presisjon og fremragende brukskomfort.

Lyd for den lidenskapelige musikkentusiast

HD 660 D er laget for den krevende lytter og har en ytelse som overgår forgjengeren, den legendariske HD 650. Med sin klare bass, ypperlige mellomtonerespons og den milde, behagelig naturlige diskanten har HD 660 S en uttrykksfullhet som gjør at du vil omsluttes av alle nyanser og følelser i musikken. Samtidig er den hele tiden usedvanlig presis og gjennomsiktig.

Banebrytende Sennheiser-teknologi

HD 660 S benytter en ny transduser utviklet av Sennheiser. Med denne får man forbedret kontroll med membranbevegelsene, dette på grunn av et spesialfremstilt presisjonsstoff i rustfritt stål som er tilpasset membranens kontur. Ekstremt lette svingspoler i aluminium gir en impulsgjengivelsen som er særdeles presis. Transduserne er nøye utvalgt og paret for hånd for å sikre konsekvent smale toleranser (± 1 dB).

Overlegne tilkoplingsmuligheter

HD 660 S er laget for kunne lytte til musikk i suveren kvalitet – fra mange ulike lydkilder. På grunn av den lave impedansen vil man få en nøyaktighet i referanseklassen også med hi-res mobile spillere. HD-660 S vil imidlertid avsløre sitt fulle potensial når den koples til de balanserte utgangene på en dedikert hodetelefonforsterker, som for eksempel HDV 820 eller til en balansert utgang på en mobil digital lydavspiller. Den leveres derfor med et utvalg av kabler for nær sagt ethvert behov. Alle kablene benytter OFC-kobber med svært god ledningsevne, kablene gir dessuten svært lav håndteringsstøy og har solid para-aramid forsterkning.

 
Designet for hi-end komfort

Alt med HD 660 S gjør lytting til en ren nytelse – ikke minst den kraftige, men samtidig lette og åpne konstruksjonen. De elliptiske øreklokkene er formet for å følge ørets anatomi, mens den tykke polstringen på hodebøylen og de utskiftbare øreputene er en garanti for at du ytterst komfortabelt kan lytte – time etter time.

Raffinementets skjønnhet

Den rene og uanstrengt lyden i HD 660 S gjenspeiles i det nye designet i mattsvart og antrasitt. Dette er en hi-end-estetikk som omfavner både tidløs eleganse og moderne stil – kompromissløs i sitt håndverk, som alt annet med HD 660 S.

» Tekniske data

Impedance 150 Ω
Connector Stereo jackplugg, gullbelagt 6,35 mm, ubalansert, 3-pin 4,4 mm, balansert, 5-pin
Frequency response 10–41 000 Hz (-10 dB)
Sound pressure level (SPL) 104 dB ved 1V 1 kHz
Ørekopling Over øret (øreomsluttende)
THD + N, total harmonic distortion and noise < 0,04 % (1 kHz, 100 dB)
Transducer principle (headphones) Dynamisk, åpen
Weight w/o cable Cirka 260 g (uten kabel)

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalt tilbehør

Relaterte produkter