;

PIONEER SE-MONITOR 5

Opprett en telepatisk tilkobling til musikk med SE-MONITOR5. En helt lukket dynamisk stereo hodetelefon som gir et glimrende lyttemiljø.

» Mer om produktet

Start din egen tradisjon med høyoppløselig lyd

Opprett en telepatisk tilkobling til musikk med SE-MONITOR5. En helt lukket dynamisk stereo hodetelefon som gir et glimrende lyttemiljø. Her er fokus satt på naturtro gjengivelse av lydformater med høy oppløsning. Nå har Pioneer utviklet dem til å overbringe musikkens emosjonelle budskap og gi en klangopplevelse som beveger sinn og sjel. For å oppnå dette har vi utforsket nye materialer for drivere, fornyet strukturer som begrenser resonansen, og introdusert utprøvde teknologier som vi har presentert med vårt flaggskip SE-Master1. Ved å blande velprøvde metoder med det siste innen materialvitenskap, vil disse hodetelefonene la musikken utfolde seg via et stort lydbilde med lokalisering, fengslende detaljer og kontroll. Da den leveres med symmetriske og asymmetriske kabler, gir SE-MONITOR5 deg en unik mulighet til å vekke din lidenskap for musikk til nytt liv, både når det gjelder komfort og stil.

DRIVER SPESIELT UTVIKLET FOR HØYOPPLØSELIG LYD
Custom Driver for Hi-Res Audio

Biologi møter teknologi i en helt ny transducer for hodetelefoner i nanofibre av cellulose. Organisk tremasse raffinert på nanoskala danner grunnlaget for en 50 mm-driver med 5 Hz-85 kHz-funksjon som er utviklet for ett formål: en god og naturlig gjengivelse av kilden som gjør enhver stor konsert til en magisk opplevelse.

 
UTVIKLET FOR Å ELIMINERE FORVRENGNING
Built to Eliminate Distortion

De eneste vibrasjonene du føler med SE-MONITOR5, er gode vibrasjoner. Vi har anvendt innovative ideer på alle områder og strukturelle detaljer for å fjerne resonanser og forvrengning fra lydbildet. Takket være de valgte materialene, det unike tokammersystemet, ventilteknologien og den flytende strukturen, leverer SE-MONITOR5 et klart og plettfritt lydbilde.

BASE OG KABINETT AV MAGNESIUMLEGERNING ELIMINERER RESONANS
Magnesium Alloy Base and Housing Eliminates Resonance

Konstruksjonen av base og kabinett har en betydelig innvirkning på lydkvaliteten. I stedet for plast anvender SE-MONITOR5 en magnesiumlegering som er et svært fast materiale, noe som gir transduceren mulighet til å oppnå den beste ytelsen. Nyt en stram, klar definert bass med en presis plassering av romlig lyd som er tro mot kilden.

 
STØTTE FOR SYMMETRISK OG ASYMMETRISK LYD
Support for Balanced and Unbalanced Audio

Tre kabler følger med: to asymmetriske separate kabler som er utstyrt med 3,5 mm stereokontakt som standard, og én symmetrisk lydkabel med en 2,5 mm 4-polet stereoplugg for å passe til kompatible DAP-er. Opplev forbedret stereoseparasjon og S/N ytelse som byr på symmetrisk lyd i hodetelefoner og løfter denne følelsen til nye høyder. Komfort leveres med 3D-øreputer med minneskum, innpakket i et velurlignende stoff eller et materiale av myk skinn-imitasjon, og justerbare bøyler for å sikre en god passform.

KONSTRUKSJON MED TOKAMMERSYSTEM, MED PORTER OG UNIKE VENTILER
Double Chamber Construction with Ports and Unique Diffuser

Hodetelefonkabinettene har en bred form for å utvide hovedkammervolumet og gi rom for en tykkere utforming av kabinettet for demping av resonansen. Hovedkamrene har unike utformede ventiler som sprer lydtrykket til delkamre som avlastes ved hjelp av luftehull. Den patenterte utformingen reduserer lydtrykknivået bak driveren for å sikre en stram, ren og godt definert bass. Dessuten reduserer systemet lydlekkasje.

 
FULL-BASKET-SYSTEM
Full Basket System

SE-MONITOR5 utnytter den samme konstruksjonsteknikken som brukes for SE-Master1, og er utstyrt med et Full-Basket-system for å lette kraftfull lydgjengivelse og undertrykke uønsket resonans. En del i magnesiumlegering fester driverenheten godt til basen i magnesiumlegering ved hjelp av skruer, ikke med lim, som er vanlig i andre hodetelefoner.

LEVERES MED TO PAR ØREPUTER I PREMIUMKLASSEN
Supplied with Two Pairs of Premium Earpads

SE-MONITOR5 har den samme 3D utformingen med øreputer i minneskum som våre hodetelefoner SE-Master1 er utstyrt med. Putene som er innpakket i et mykt velurlignende stoff, kan lett løsnes dersom du ønsker å bytte til de medfølgende øreputene med myk skinn-imitasjon. Uansett hva du velger, du kan forvente timer med dyp, fengslende lydopplevelse med en komfort utover det vanlige.

» Tekniske data

CONNECTIONS

3 m Dual-wire Braided Cord (Unbalanced)
1.6 m Dual-wire Braided Cord (Unbalanced)
1.6 m Dual-wire Braided Cord (Balanced)
Gold-plated 3.5 mm 3-pole Stereo Connector (Unbalanced Cords)
Gold-plated 2.5 mm 4-pole Stereo Connector (Balanced Cord)
Gold-plated 3.5 mm Connectors for L/R Channels (All Cords)
High Conductivity, Low-resistance Copper-core Cords
DIMENSIONS & WEIGHT

Weight: 480g (without cord)
BOX CONTENTS

Cord 1: Unbalanced Cord (OFC Litz Wire) 1.6 m, φ3.5 mm Stereo Mini-plug (Gold-plated)
Cord 2: Unbalanced Cord (OFC Litz Wire) 3.0 m, φ3.5 mm Stereo Mini-plug (Gold-plated)
Cord 3: Balanced Cord (OFC Litz Wire) 1.6 m, φ2.5 mm 4-pole Stereo Super-mini Plug (Gold-plated/Balanced Connection-compatible)
2x Ear Pad (Polyurethane / Leather Finish)
Carrying Pouch
Gold-plated 3.5 mm to 6.3 mm Plug Adapter
AUDIO FEATURES

Headphone Type: Fully-enclosed Dynamic Headphones
Driver Units: 50 mm Cellulose Nano-Fiber Wide-Spectrum Driver
Impedance: 40 Ohms
Frequency Response: 5 Hz–85 kHz
Sensitivity: 99 dB
Maximum Input Power: 1,000 mW
Magnesium Alloy Base and Housing to Reduce Resonance
Advanced Double Chamber Construction with Ports for Bass Definition and Clarity
Magnesium Alloy Housing with Original Diffuser to Reduce Distortion
Copper-coated Aluminum Voice Coil and Large Magnet
Full-frame Magnesium Alloy Basket with Screws
Floating Structure with Rubber Insulators to Reduce Vibration and Cross-channel Interference
Separate Super Duralumin Alloy Hangers
Padded Headband with Finely Adjustable Slider Mechanism
3D Sculpted Earpads for Excellent Comfort and Seal
Memory-foam Earpads Wrapped in Comfortable Velour-type Cloth or Soft Leather-type Material (Factory Default: Velour-type Cloth)
Detachable Cord Design for Sound Personalization and Service

Del på: Del på Facebook Del på Twitter
×

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud.