;

BOSE SOUNDTRUE AE

Konstruert for din musikk. Designet for din stil.

» Mer om produktet

Vi presenterer around-ear-hodetelefoner som spiller lyden rett inn ørene, samtidig som du viser stilen din til omverdenen. SoundTrue® headphones II gir liv til musikken din med en dybde og klarhet som ikke mange andre hodetelefoner leverer. Og de har ny design med slankere profil og friske, nye farger. Med et hodebånd med myk polstring og minneskum i øreklokkene er de så lette og komfortable at du fort kan komme til å glemme at du har dem på deg. Likevel er de slitesterke nok til å tåle en travel hverdag, og de kommer med en matchende bæreveske.
Musikken er dyp, klar og levende takket være merkebeskyttet Bose®-teknologi
Ny design med slankere profil og friske, nye farger
Hodebånd med myk polstring og minneskumputer for langvarig komfort
Øreklokker som kan legges sammen, og matchende bæreveske, gjør det enkelt å ta dem med seg overalt
Mikrofon og fjernkontroll på ledningen for enkel veksling mellom samtaler og musikk med utvalgte iPhone-modeller.

Engasjerende lyd

SoundTrue® headphones II kommer med avansert Bose®-teknologi som sørger for at musikken din er dyp, klar og full av liv. Hvis du virkelig vil drømme deg bort i musikken – er disse hodetelefonene noe for deg.

Komfort som varer

Alle vil legge merke til hodetelefonene dine med den dristige og oppdaterte utformingen. Men det kan hende at du glemmer at du har dem på. Det er fordi hodetelefonene har et hodebånd med myk polstring som fordeler vekten jevnt på hodet, og øreklokker med minneskum som ligger som myke puter rundt ørene. De føles lette og komfortable selv gjennom storslåtte spillelister.

En praktisk veske

Lydkabelen kobles bare til én øreklokke og gir dermed større bevegelsesfrihet og mindre sammenfiltring. Den kan også tas av for oppbevaring. Øreklokkene og hodebåndet kan brettes sammen og får enkelt plass i en bæreveske som følger med.

I takt og innen rekkevidde

Hvis du lytter til musikk på telefonen, kommer noen til å ringe deg før eller siden. Ikke noe problem. Ta telefonen (eller ignorer den) med en knapp på mikrofonen/fjernkontrollen på ledningen. Musikken venter på deg. Fjernkontrollen gir deg kontroll over musikken og mer på utvalgte iPod-, iPhone- og iPad-modeller.

Del på: Del på Facebook Del på Twitter