;

EISA VINNERE

EISA er den unike sammenslutningen av 50 spesialmagasiner fra 22 europeiske land. I dag er EISA internasjonalt anerkjent for å dele ut de europeiske EISA-prisene, og EISA startet i 1982 da sjefredaktører fra fem europeiske fotomagasiner kom sammen for å velge ut «Årets kamera» for første gang. Den gangen forestilte de seg ikke at EISA – European Imaging and Sound Association – skulle utvikle seg fra dette møtet noen år senere. Dette historiske øyeblikket fant sted i 1989 etter at ytterligere 10 fotomagasiner i mellomtiden hadde sluttet seg til gruppen.

Senere ble ytterligere to paneler dannet innen EISA, videopanelet og audiopanelet. Med den naturlige utviklingen fra ren audio til multikanalunderholdning ga dette siste panelet senere grunnlaget for audio/hjemmekinopanelet. Det var først flere år senere, i 2002, at sammenslåingen av flere EISA-magasiner som dekket mobilelektronikk og flere andre magasiner som hørte til den da nedlagte ECAP-sammenslutningen dannet grunnlaget for bilunderholdning-panelet.

I 2005 introduserte EISA grønne priser i samarbeid med NTNU i Trondheim, FN-universitetet i Bonn, Fakultet for industridesign ingeniørfag ved Delft universitet i Delft og Sims gjenvinningsløsninger i Eindhoven.

I 2007 ble det daværende konvergenspanelet døpt om til mobil forbrukerelektronikkpanelet for å adressere stadig flere produkter som omfatter både audio, video og mobil-feltet sammen.

Les hele historien til Eisa her!

Relaterte produkter