;

REGA RP6 M/EXACT

Fabrikkmontert med Exact MM pick-up

» Mer om produktet

Rega RP6 er en high-end platespillermodell, som allerede har fått svært rosende omtaler i fagpressen. Den leveres med lettvektsarmen RB303 som har et integrert headshell og et helstøpt armrør, som praktisk talt er resonansfritt med sin optimaliserte massefordeling.

Platespillerkonstruksjonen er like enkel som den er genial. Chassiset har større stivhet og mindre masse som gir mindre resonans og lavere energilagring. Dobbel avstivningsbrakett mellom arm og lager gir en mer nøyaktig avlesning og en lettere konstruksjon. Motoren har ekstremt lite vibrasjon og kombinert med en ekstra tykk glasstallerken og presisjonslager gir dette et meget lavt støynivå for avspillingen. Hver motor er i tillegg finjustert for hånd for å redusere vibrasjonsnivået til et minimum.

En separat høypresisjons-strømforsyning, TT-PSU, gir en kvartskrystall-kontrollert motor-spenning, slik at hastigheten blir helt stabilisert og ikke påvirkes av spenningsvariasjoner på lysnettet. Platespilleren er utviklet og produsert i England. Kabinettet er i en lekker høyglanspolert utførelse og tilbys i en rekke farger. RP6 kan leveres med ferdig påmontert pickup, Rega Exact, og er derfor klar til bruk. Den tilbys også uten pickup.

» Tekniske data

• Lettvekts tonearm, RB303, med integrert headshell
• Dobbel avstivningsbrakett mellom arm og lager
• Høykvalitets motor med ekstremt lavt vibrasjonsnivå
• Superlett chassis gir mindre resonans
• Kan leveres med fabrikkmontert pickup, Exact
• TT-PSU presisjons-strømforsyning
• Utførelser i sort, blå, grønn, oransje, rosa, rød, Union Jack, hvit og gul.

Mål (B x H x D): 44,4 x 11,7 (med lokk) x 35,5 cm

Del på: Del på Facebook Del på Twitter